mummylove-roha.blogspot.com

Selasa 6 Okt 2009. Tok mama awal2 lagi dah sound ajak mama sefamily makan2 untuk
meraikan hari terakhir Ayah Yu di Malaysia. Esok, akan berangkat ke Mesir untuk menyambung pengajian ke tahun 2 dalam Bidang Perubatan di Universiti Of Zagazig, Mesir. Uhuk....sedihnya. Dah nak pergi pulak Ayah Yu. Xpe... sume ni demi mengejar cita2nya untuk menjadi seorang doktor satu hari nati ( Ikut jejak my hasben la.....Ahakz!)
Al kebetulan pulak....my mum datang menziarahi cucu2nyer kat kelantan ni( tu pun kene pakse cz mak sebenornye nak g KL tempat adik mama tp mama dah ayat mak power2 suh jugak dia mai kelantan). Dengan menggunakan taktik kotor, mama kata mama akan sponsor tiket g n balik. Pe lagi mak pun kata BEREH..... ( Kasi bengang adik aku....)

Menu simple tapi menyelerakan. Makan sate n roti. Sodap......

Antara tetamu yang ada ( Macam ramai sangat... Banyak ni jer...hehehe...)

Bebudak cam biasa lebih berminat untuk terjah bilik mainan daripada terjah meja makan. Bagusla...bolehla kaum2 ibu makan dgn selesa.... Hehehe.....

Pose kami anak beranak. Yang x tahan pose dari mak dan mak mertuaku. Begitu menarik. Sila fokus ye...

Orang yang diraikan Ayah Yu... Hensem gitu.....

Mama, abah n Ayah Yu....


Selamat jalan, Ayah Yu. Kami semua mendoakan kejayaan Ayah Yu. Amin.....

Closing.....
OOPsss! sebelum terlupa ni tetamu yg ter'Vouge' malam tu. (Sila fokus yg baju maroon tu) Jangan mare...Huhuhu....

2 comments:

nza said...

nk jugak satey..nk jugak satey...hu,hu...sedihnya kami xdpt mkn satey.....rindu kt u olls!!!!!

Roha said...

Hehehe....lenkali la kita wat family gathering. wat mkn besar2an.

Post a Comment


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com